Despre mine

Fotografia mea
Blog administrat de Horia Gârbea. Autorul, născut la 10 august 1962, e bucureştean, inginer constructor, profesor universitar. E căsătorit cu Ruxandra, are copilul Tudor (8.12.2006). A publicat numeroase volume de inginerie şi literatură. I s-au jucat piese originale şi traduceri din dramaturgia universală.

marți, 11 ianuarie 2011

Unde se găsesc cărțile mele?

La această întrebare pusă pe blog răspund: la mine nu. Am cel mult cîte 1-2 exemplare rămase, adesea niciunul. Pentru obținerea lor e bine să vă adresați editurilor, mai ales pentru volumele mai recente (Cartea Românească, Limes care au și situri proprii) sau siturilor de specialitate de tipul raft.ro, anticariat.ro etc. Regret că nu vă pot ajuta, chiar și din „Fratele mai deștept al lui Kalașnikov” (2010) mai am doar două exemplare. Vor apărea în curînd un volum de proză scurtă (antologie) și unul de poezie inedită. Posibil și un volum de interviuri cu prozatori contemporani și unul de critică. Vă țin la curent.

5 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. NU stiu care este sistemul de distribuire in tara al cartilor, nu fac parte din domeniu, dar consider faptul ca nu se gasesc aceste carti, un dezavantaj enorm adus scriitorilor contemporani de renume din tara noastra. Astept de jumatate de an o comanda online, de zece carti cu "Ghetarul" lui Serban Tomsa...
    Am ajuns ca pe vremea raposatului, cand trebuia sa ai cunostinte sus puse sa intri in posesia unui volum nou aparut...
    Bine ca se gasesc pe toate rafturile cartile Andreei Marin si a lui Raduleasca...

    RăspundețiȘtergere
  3. E jale. Nici on line nu mai vin. Degeaba au situri. Si cind intrebi editorul de bani zice: „nu se vinde”!

    RăspundețiȘtergere
  4. puneti pdf-ul pe site pt download si buton de donate pentru cine apreciaza ce creati!

    RăspundețiȘtergere
  5. Puneti pe PDF urile cu creatiile dvs pe blog spre a fi downloadate si buton / link de donate pt cei care apreciaza ce scrieti :)

    succes

    RăspundețiȘtergere